trešdiena, 2010. gada 15. decembris

Tuvojas meitiņai dzimšanas diena



Tuvojas meitiņas dzimšanas diena un tas bija iemesls izmēģināt man sen noskatītos un iemīlētos Tildas zaķus. Mans pirmais zaķis sanāca šāds ( skatīt bildes). Pati esmu diezgan apmierināta.
Noteikti taisīšu vēl - ar vienu nosacījumu! Šie zaķi ir jāšuj ar šujmašīnu. Visa rotaļlieta no papēžiem līdz matu galiņiem ir ar rokām šūta, kas ļoti,ļoti pagarina procesu.
Savai aizstāvībai teikšu, ka nekad nebiju šuvusi ne bikses, ne kreklu, tādēļ pamocījos un zinu, ko varu uzlabot. tāpat man ir skaidrs, kas man pietrūka, lai zaķis raitāk ietu uz priekšu:)
Starp citu - man bija problēmas ar zaķa apstādināšanu un apsēdināšanu.
Bet lai meitai lielāks prieks - iesaistīju tēti, kurš atrisināja kustību problēmas. Cauri abām kājām un rumpim izvilkām tādu mīkstu drātiņu, kas ļauj nofiksēt - gribi apsēdini zaķi-gribi iztaisno kājas un zaķis stāvēs!
Pēcvārdā - darbiņš laikietilpīgs, bet tie zaķi ir tik mīlīgi, ka noteikti ir jāpamēģina:) (un ņemot vērā to, ka nākamais gads ir Zaķa gads, tad jāpamēģina ir noteikti!):)
Tāpēc visa pēcgalā - mīļo Ziemassvētku vecīti lūdzu uzdāvini man šujmašīnu, lai es varētu meistarot vēl Tildas zaķus un savā meistarībā tikai augtu!:)

9 komentāri:

  1. Ko-lo-sā-li!!! :)) Laimīgā meita! Es ar tādu zaķi gribētu. ;)

    AtbildētDzēst
  2. Superiigaakais zakjis.....aaaaa miiljo Ziemassveetku veciiti-es ar taadu gribu..ja ne zakji, tad ar shujmashiinu, lai vareetu meegjinaat taadu uzshuut:)

    AtbildētDzēst
  3. Paldies meitenes! es ceru, ka 3 gadnieci ieintereses shitais tipinsh! ja nee, vilkshu savaa migaa vinju!:)
    un Agnese, ja gribi es varu tev nosutit piegriezni, lai tu vari izmegjinat savus spekus! 3 vakarus ieplano brivus un Voilaa!:)

    AtbildētDzēst
  4. Pasakaini. Esmu arī Tildas fans un pāris zaķi ir manos plānos. :)

    AtbildētDzēst
  5. superīgs, es gan vēl briestu (jau ilgi viņš man plānos ielikts, bet tās viņu kustīguma problēmas man vedina domāt, ka vēl neesmu gatava pieķerties, kaut kā nesaprotu, kā panākt, ka rociņas un kājiņas kustās. Zinu, ka ir tādi speciāli štrumi, bet pie mums diezin vai nopērkami...)

    AtbildētDzēst
  6. Tas buutu superiigi un vareetu kautkad iemeegjinaat sho burviigo radiibu :) mans e-pasts agnese.sloka@inbox.lv

    AtbildētDzēst
  7. Paldies meitenes par labajiem vardiem! Inese mums bija visparaastaka drats, kas bij bishku resnaka un mikstaka to tad arii izlocijaam. par specialiem strumentiem neesmu informeta.
    Agnese piegriezni nosutiju:)

    AtbildētDzēst
  8. Aaaaa... kāds jaukumiņš! Kolosāls! Man ļoti patīk!

    AtbildētDzēst
  9. Perfekts mīļums un tās iekšausis, mmmm, ļoti patīk audums.

    AtbildētDzēst